حمل بار به خارج ، از مهمترین مواردی است که ، شامل افرادی میشود که یا خود قصد سفر به خارج از ایران را دارند و یا از اقوام و آشنایان در خارج از ایران ساکن هستند. همچنین، حمل بار به خارج از کشور ، برای بسیاری از شرکتها ، مراکز و سازمانها نیز موضوع مهمی میباشد.
شخص یا سازمانی که قصد ارسال باری به خارج از ایران دارد ، بعضی نکات برایش حائز اهمیت میباشد.برای مثال مهم است که کالا در چه مدت زمانی به مقصد میرسد ، امنیت و بیمه بار به چه صورت است و همچنین قیمت ارسال بار چقدر است.
حمل بار به خارج ممکن است از روشهای مختلف زمینی ، هوایی با دریایی صورت گیرد. اما مهمترین و پراهمیتترین روش برای حمل بار به خارج ، روش هوایی میباشد. از اینرو روشهای گوناگونی برای تخمین هزینه ارسال بار به صورت هوایی وجود دارد.
در حقیقت حمل بار به خارج جزء یکی از خدمات باربری محسوب میشوند.
حمل بار به خارج از طریق روش هوایی:
حمل بار به خارج از طریق روش هوایی از کاربردیترین این روش است و به عنوان بهترین و به صرفهترین روش شناخته شده است. از دلایل مهم آن میتوان به هزینه مقرون به صرفه ، کوتاهی زمان ارسال بار و امنیت بار اشاره کرد.
برای حمل بارهای بزرگ و حمل کارگو از هواپیماهای بزرگ و شناخته شده باربری در سراسر جهان استفاده خواهد شد. این نوع از هواپیماها از امنیت بالایی برخوردار هستند.اما برای حمل فریت بار از هواپیماهای معمولی مسافربری استفاده میشود.
از دیگر ویژگیهای بارز این روش برای حمل بار به خارج میتوان به ظرفیت بالای آن نیز اشاره کرد.
حمل بار به خارج از طریق روش زمینی:
از این روش حمل بار به خارج ، برای انتقال بار به کشورهای همسایهی آن کشور استفاده میشود. در این روش شما قادر به ارسال بار به مقصدهایی با مسافت دور نیستید؛ زیرا زمان ارسال بار بسیار زیاد ، هزینه بالا و برای برخی کشورها نیز محدودیتهایی وجود دارد.
در رابطه با هزینههای این روش باید بدانید که از صفر تا صد هزینههای کامیون ، تریلی یا هر وسیلهی نقلیه دیگر با شما خواهد بود. پس پیشنهاد ما به شما این است که اگر، زمان ، هزینه و امنیت بار برای شما در اولویت است ، از همان روش هوایی برای حمل بار به خارج استفاده کنید.
در کشور ما ، ایران ، از این روش حمل و نقل برای ارسال بار به کشورهای همسایه مانند ارمنستان ، ترکیه ، عراق و … استفاده میشود.
حمل بار به خارج از طریق روش دریایی:
این روش نیز هم مناسب حمل بار کارگو و هم مناسب حمل بار فریت میباشد. در این نوع روش بعد از تحویل بار ، به صورت کامل بستهبندی میشوند و در کانتینرهای مخصوص (باتوجه به نوع کالا) قرار خواهند شد و آمادهی ارسال میشوند.
همانطور که در بالا ذکر شد ، اکثر مسافران و تجار ، روش حمل بار به خارج را طریق روش هوایی انجام میدهند ، اما لازم به ذکر است که بدانید بسیاری از افراد و تجار هم برای حمل بارهای خود به خارج روش دریایی را استفاده میکنند .
این روش برای حمل بارهای بزرگ بسیار مناسب و پرطرفدار میباشد.
قوانین حمل بار به خارج
- از قوانین وضع شده برای حمل فریت بار به خارج از طریق روش هوایی ، این است که هر مسافر ، فقط وزن محدودی بار میتواند حمل کند و اگر بنا به هر دلیلی از این وزن بار بیشتر شود ، مسافر مشمول جریمه میشود.
- در فریت بار ، هنگامی که بار شما به مقصد میرسد ، مدتی در انبارهای مخصوص نگهداری میشوند ، تا کارهای لازم جهت تحویل به شرکت مربوطه یا فرد مربوطه انجام شود؛ هزینه نگهداری از شما گرفته میشود.
- فریت بار به خارج از ایران ، تنها مختص به مسافران نیست و هرکسی که بخواهد میتواند از این روش برای ارسال بار ، سوغاتی یا خوراکی و یا هرچیزی دیگری استفاده کنند.
- اگرهم مسافر هستید و هم فریت بار میخواهید انجام دهید ، چند روز قبل از سفرتان اقدام کنید تا زمان رسیدن شخص شما به مقصد و زمان رسیدن بارتان به مقصد همزمان شود. البته گاهی اوقات بنا به دلایلی(دیر تحویل دادن بار،مسافت طولانی و یا …) ممکن است بارهای شما چند روزی با تاخیر برسد.
کالاهای ممنوعه برای فریت بار
ارسال بعضی کالاها ، ارسالشان از طریق فریت بار ممنوع میباشند . به طور کلی تمامی کالاهایی که مرتبط به آثار باستانی ، میراث فرهنگی و تاریخی میباشند ، خروجشان از کشور ممنوع میباشند. مانند عتیقه ، قالیهای دستبافت ، طلا ، نقره ، سنگهای قیمتی و … .
همچنین ارز ، تجهیزات نظامی و اسلحه ، باتری ، عطر ، ادکلن و … خروجشان از طریق فریت بار ممنوع میباشند.
بسیار مهم است که قبل از اقدام به فریت بار، اطلاعات لازم را به طور دقیق از شرکت حملونقل بینالمللی مورد نظرتان کسب کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره ، کافی است با ما در ارتباط باشید.